Reinders Makelaardij heeft regelmatig woningen in de verhuur. Dit kunnen panden zijn die voor langere termijn gehuurd kunnen worden dan wel in het kader van anti-kraak tijdelijk beschikbaar zijn. Indien u hiervoor in aanmerking wilt komen, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.
Voor deze inschrijving rekenen wij € 50,= (excl.BTW). De inschrijving geldt voor een periode van een jaar en gaat in direct na ontvangst van de opdrachtbevestiging en de inschrijvingskosten.

Tevens kunnen wij u begeleiden bij het vinden van een huurwoning. U krijgt dan niet alleen onze eigen huurwoningen aangeboden, maar ook van andere makelaars en vastgoedadviseurs uit de regio waarin u zoekt. Bovendien zullen wij u bijvoorbeeld adviseren met betrekking tot het huurcontract. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn gelijk aan het bedrag van één maand huur, excl. BTW, van de woning die u uiteindelijk gaat huren. Deze huuropdracht is ook geldig voor een periode van een jaar. Op het inschrijfformulier kunt u de keuze "huuropdracht" aankruisen als u voor deze mogelijkheid kiest. De opdracht gaat in direct na ontvangst van de opdrachtbevestiging.